Sõbrapäevapidu 13. veebruar Tallinnas

Istud sellel luitunud pingil linna serval pargis, mis mugavalt näitab sulle vaadet üle kogu piirkonna. Päike loojub ja selle asemel hakkavad ükshaaval põlema tänavavalgustid. Puhub väike tuulekene ja on veidi jahe, kuid sul ei ole külm, sest sa ei ole üksi. Sinu kõrval istub su ammune sõber, kellega juba aastaid oled koos koolis käinud ja kes alati on veidral kombel sinu kõrvale istuma sattunud. Sa oled talle alati tahtnud midagi öelda, kuid seekord oled sa ennast juba nädalaid ette valmistanud ja tead, et sa saad sellega hakkama. Vaikselt alustad: "Kas..." ja su sõber vaatab sulle küsiva näoga otsa ning kordab: "Kas?" Hingad korra sisse ja välja, vaatad veel hetkeks kõrvale ja küsid siis korraga:

"Kas sa tahaksid minuga Asashio sõbrapäeva peole tulla?!"

Juba 13. veebruaril, reedel, saame kokku hostelis Euphoria (Roosikrantsi 4, Tallinn), et pidada maha üks sõbrapäevapidu! Alustame kell 18.00 ja lõpetame 22.00, seega on pidu tervelt neli tundi!

Oodata on uusi sõpru, vanu sõpru, keskmise vanusega sõpru ja kõiki muid sõpru! Üheskoos saab mängitud seltskonnamänge, tutvutud, suheldud ja niisama head aega veedetud!

Liikmemaksuga järje peal olevatele Asashio liikmetele on üritus tasuta, teistelt küsime vaid 2€!

Näeme kohapeal, sõber!