Asashio & Miyako jõulupidu

Sellel aastal tähistame jõule pisut teistmoodi. Asashio ja Miyako on otsustanud käed kokku lüüa seekordse jõulupeo korraldamisel, kuhu on oodatud kõik animesõbrad.

Jõulupidu toimub 17.detsember 2011
Algus kell 19.00 ja lõpeb siis, kui viimane hing jaksab veel tantsu lüüa
Piletihind on 2 eurot. Asashio ja Miyako liikmetele, kel on liikmemaks tasutud, on tasuta sissepääs.
Asukoht: Lepiku tee 28, Tallinn -> Täpsemad juhised, kust, kuidas ja millega jõulupeole pääseda. http://kaart.otsing.delfi.ee/index.php?id=1&uid=45c9b0c7b18034d9628fde74f2cc3b2f#tc3

Viru keskusest läheb viiendast peatusest buss number 34a. Kohale sõidab ka buss nr 38. Peatuse nimi Teletorn. Täpselt teletorni kõrval. Seejärel ootab teid väike tervislik jalutuskäik.

Mida vaja kaasa võtta? Kindlasti hea tuju, ärge seda ainult koju küll unustage. Põrand on külm, seega kindlasti tuleks soojad sussid kaasa võtta. Ma eelistaksin isiklikult jänkususse.

Maja teine korrus on ette nähtud ööbimiseks. Palun eraldi märku anda, kes jäävad kindlasti ööseks. Kaasa on vaja ainult võtta magamismatt ja -kott.

Kohapeal saab piparkooke ja muid tagasihoidlikke näkse, mis peaks jõulumeeleolu tekitama. Omad joogid tuleb ise kaasa võtta, seekord puudub baarilett. Alaealistel aga alkoholi tarbimine rangelt keelatud!

Täiendan üsna pea veel postitust muu informatsiooni ja postriga.

Jõulupeo teema baka foorumis

Facebooki event